Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől hullik szét a levelestés...

Mitől hullik szét a levelestésztám?

Figyelt kérdés

A házi levelestésztából készített ételek csúnyán szétesnek. (Ízre finom, de lapjaira hullik pl a krémes).


Mit rontok el?

Hajtogatásnál túl sok levegő kerül a lapok közé? Ezért puposodik fel nagyon? (Mondjuk annyira nem finomkodom vele, erőből nyújtom, formázom)


A bolti levelestészta olyan szépen

egyben marad sütés után is nem olyan hólyagos. Az is hullik de kevésbé. Viszont nem ízlik.


Tudna esetleg valaki tanácsot, vagy akár saját bevált receptet adni?


(Netről már sokat kipróbáltam, de nem találtam meg az igazit)


aug. 30. 12:25
 1/2 anonim ***** válasza:
84%
Akkor nyilván technológiai oka van hogy nem sikerült hiszen több receptet kipróbaltál.Gyorsannkrll vele dolgozni ami a legfontosabb.
aug. 30. 13:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én éppen ilyen levelestésztát szeretnék, amilyet te csinálsz. Nekem tetszik az ilyen. Anyám is ilyet csinált. Külön művészet volt a krémest felvágni.
aug. 30. 13:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!