Épp fondantot gyúrok, a leírtak szerint, porcukorból. De nem válik "egynemű gömbbé", inkább darabjaira hullik. Mit csináljak most, ilyenkor még cukor kell bele, vagy inkább vaj?
Figyelt kérdés
Valamennyire összeáll már, de szétesik.2010. szept. 24. 12:29
1/7 anonim válasza:
A fondant főzni kell nem gyúrni. A marcipánt gyúrják.
2/7 anonim válasza:
a Fondant-ot főzni kel de csak az édesipar képes előállítani mert nekik megvannak hozzá az eszközeik!
Ezt onnan tudom mert én is édesiparban dolgoztam!
Ja és egyébként a jó Fondant-hoz nem kel vaj!!!
Csak keményítőszörp,víz és cukor!
3/7 anonim válasza:
Először főzni, aztán gyúrni....
Pici vajat,de tényleg csak picit próbálj hozzátenni.
4/7 anonim válasza:
Dehogy csak az édesipar... Semmi különleges eszköz nem kell hozzá csak egy edény amiben felfőzi az ember a cukrot.
5/7 A kérdező kommentje:
Ez alapján a recept alapján csinálom... Ismerősömnek sikerült, de nekem nem áll össze.
2010. szept. 24. 12:55
6/7 anonim válasza:
cukrot ne tegyél hozzá mert épp h azért nem áll össze valszín mert sok benn a cukor, inkább egy pöppenet vajat.
7/7 anonim válasza:
Azért nem áll össze mert "száraz".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!