Hogyan csináljam meg a pudingos meggyes leveles tésztát?
Figyelt kérdés
Inkább arra vagyok kíváncsi, hogy a meggyet a puding után rakjam, vagy hogy lenne a jobb? Vettem befőttet, de a lé túl híg. Én úgy szeretem ha sűrű a lé. Hogy csináljam hogy sűrű legyen?aug. 30. 09:58
1/5 anonim válasza:
Szerintem alulra a puding, rá a meggy. A befőtt levét fel kellene főzni valamennyi étkezési keményítővel (én egyszer így csináltam, csak az barackos pudingos párna volt, leveles tésztából).
2/5 anonim válasza:
A puding megy alulra, de ha azt akarod, hogy ne áztassa el a tésztát, tegyél alá egy kis búzadarát vagy morzsát.
A meggyel két opció van: vagy keményítővel felfőzöd, mint az első írta, akkor egy pudingszerű valamit kapsz (ha emellett döntesz el is hagyhatod a vaníliás pudingot alóla), vagy lecsepegteted és csak a szemeket rakod a sütire.
3/5 anonim válasza:
1) lecsepegteted a meggybefőttet és a pudingra rakod a meggy szemeket
2) a meggyet egy kevés lével a meggybefőttből felfőzöd és lisszttel vagy keményítővel sűríted
4/5 anonim válasza:
Bögrés süti szoktam pudinggal és meggyel.
De itt is alulra megy a tészta rá a puding tetejére a meggy.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)))
aug. 31. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!