Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan csináljam meg a pudingo...

Hogyan csináljam meg a pudingos meggyes leveles tésztát?

Figyelt kérdés
Inkább arra vagyok kíváncsi, hogy a meggyet a puding után rakjam, vagy hogy lenne a jobb? Vettem befőttet, de a lé túl híg. Én úgy szeretem ha sűrű a lé. Hogy csináljam hogy sűrű legyen?
aug. 30. 09:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem alulra a puding, rá a meggy. A befőtt levét fel kellene főzni valamennyi étkezési keményítővel (én egyszer így csináltam, csak az barackos pudingos párna volt, leveles tésztából).
aug. 30. 10:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A puding megy alulra, de ha azt akarod, hogy ne áztassa el a tésztát, tegyél alá egy kis búzadarát vagy morzsát.

A meggyel két opció van: vagy keményítővel felfőzöd, mint az első írta, akkor egy pudingszerű valamit kapsz (ha emellett döntesz el is hagyhatod a vaníliás pudingot alóla), vagy lecsepegteted és csak a szemeket rakod a sütire.

aug. 30. 10:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

1) lecsepegteted a meggybefőttet és a pudingra rakod a meggy szemeket


2) a meggyet egy kevés lével a meggybefőttből felfőzöd és lisszttel vagy keményítővel sűríted

aug. 30. 10:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Bögrés süti szoktam pudinggal és meggyel.

De itt is alulra megy a tészta rá a puding tetejére a meggy.

aug. 30. 13:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)))
aug. 31. 10:29

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!