Miért sűrűsödik be annyira a bableves,vagy esetleg tárkonyos ragu leves mintha főzelék lenne,elkészülte után pár órával?
Figyelt kérdés
aug. 29. 17:09
1/7 anonim válasza:
Bizonyára azért mert kihűl.Ha felmelegíted,akkor jó lesz az állaga.
3/7 anonim válasza:
Mert lisztet teszel bele (ami fölösleges!), az pedig besüríti az ételt
4/7 anonim válasza:
3
Nem írta,hogy tenne bele lisztet..De amúgy egy jó sűrű bablevesbe,gulyáslevesbe szerintem is felesleges lisztet szórni.
5/7 anonim válasza:
A tárkonyos ragu levest be kell kicsit habarni tejfölös liszttel. Ezt a levest említette a kérdező. A gulyás meg, ha esetleg főzöl bele csipetkét, attól sűrűsödhet, meg a belerakott anyag mennyiségtől.
6/7 kürtőskalácska válasza:
Nálunk is olyan hogy úgy tűnik mintha "kevesebb" lenne de ha megmikrózod akkor egyből újra jól néz ki
7/7 anonim válasza:
Valószínűleg eleve is sűrű picit,hidegen jobban megköti a liszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!