Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért sűrűsödik be annyira a...

Miért sűrűsödik be annyira a bableves,vagy esetleg tárkonyos ragu leves mintha főzelék lenne,elkészülte után pár órával?

Figyelt kérdés
aug. 29. 17:09
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Bizonyára azért mert kihűl.Ha felmelegíted,akkor jó lesz az állaga.
aug. 29. 17:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Mert túl sok liszttel habarod be.
aug. 29. 17:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
47%
Mert lisztet teszel bele (ami fölösleges!), az pedig besüríti az ételt
aug. 29. 18:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
6%

3


Nem írta,hogy tenne bele lisztet..De amúgy egy jó sűrű bablevesbe,gulyáslevesbe szerintem is felesleges lisztet szórni.

aug. 29. 18:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
94%
A tárkonyos ragu levest be kell kicsit habarni tejfölös liszttel. Ezt a levest említette a kérdező. A gulyás meg, ha esetleg főzöl bele csipetkét, attól sűrűsödhet, meg a belerakott anyag mennyiségtől.
aug. 29. 19:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 kürtőskalácska ***** válasza:
90%
Nálunk is olyan hogy úgy tűnik mintha "kevesebb" lenne de ha megmikrózod akkor egyből újra jól néz ki
aug. 29. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg eleve is sűrű picit,hidegen jobban megköti a liszt.
aug. 30. 08:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!