Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mire figyeljek pogácsa sütésekor?

Mire figyeljek pogácsa sütésekor?

Figyelt kérdés

Alapvetően nem receptet kérek, bár annak is örülök, inkább abban szeretnék segítséget kérni, hogy mikre érdemes figyelni, például milyen típusú lisztet édemes használni, hány %-os tejet, milyen vajat, milyen sajtot szórjak a tetejére...


Soha sem sütöttem még, ez lesz az első, és nincs kitől megkérdezni.


Köszönöm a segítséget!



aug. 26. 11:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem használok speciális lisztet. Tej mindegy, én nem vettem észre, hogy befolyásolná. Ramat (kocka alakú, sütéshez) használok minden süteményhez. Sajtból trappista, mert mással túl karakteres lesz az íze, csak a sajtot lehet durván érezni.
aug. 26. 12:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
71%

Normál sima liszt tökéletes.

Tej is jó a normális 1.5%-os sajtot inkább egy jobb minőségű trappistát és élesztőt budafoki-it inkább ne Lidl-Aldi-s ,tejfölből inkább 30 százalékosat.Nem kell ezt túl gondolni jó lesz,nyugi

aug. 26. 13:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
75%
Egy tipp, ami nekem sokat segített, a megadott idö végén a pogácsa általában még túl puhának, nem rendesen megsültnek tünik, ennek ellenére semmi esetre se süsd tovább, mert mire meghül ehetöre, addigra tökéletes lesz, ha viszont tovább sütöd, teljesen kiszárad!
aug. 26. 14:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
aug. 26. 23:23

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!