Mire figyeljek pogácsa sütésekor?
Figyelt kérdés
Alapvetően nem receptet kérek, bár annak is örülök, inkább abban szeretnék segítséget kérni, hogy mikre érdemes figyelni, például milyen típusú lisztet édemes használni, hány %-os tejet, milyen vajat, milyen sajtot szórjak a tetejére...
Soha sem sütöttem még, ez lesz az első, és nincs kitől megkérdezni.
Köszönöm a segítséget!
aug. 26. 11:32
1/4 anonim válasza:
Nem használok speciális lisztet. Tej mindegy, én nem vettem észre, hogy befolyásolná. Ramat (kocka alakú, sütéshez) használok minden süteményhez. Sajtból trappista, mert mással túl karakteres lesz az íze, csak a sajtot lehet durván érezni.
2/4 anonim válasza:
Normál sima liszt tökéletes.
Tej is jó a normális 1.5%-os sajtot inkább egy jobb minőségű trappistát és élesztőt budafoki-it inkább ne Lidl-Aldi-s ,tejfölből inkább 30 százalékosat.Nem kell ezt túl gondolni jó lesz,nyugi
3/4 anonim válasza:
Egy tipp, ami nekem sokat segített, a megadott idö végén a pogácsa általában még túl puhának, nem rendesen megsültnek tünik, ennek ellenére semmi esetre se süsd tovább, mert mire meghül ehetöre, addigra tökéletes lesz, ha viszont tovább sütöd, teljesen kiszárad!
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
aug. 26. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!