Miért számít akkora furcsaságnak, ha valaki nem eszi meg a másnapos, több napos, újra melegített ételt?
Én például ilyen vagyok.
Anyám mindig kiakasztott, mert mindenkinek panaszkodtak,hogy "jaj milyen finnyás".
Gyerekkoromban sem ettem meg.Egyszer rám erőltették és kihánytam.
Anyám párszor próbált "átverni" de sikertelenül, egyből megérzem az ételen a hűtős, állott ízt vagy a mikrohullámok által hagyott mellékízt.
Általános iskolás és gimnazista koromban menzás voltam, kaptam friss ebédet mindennap.
Egyetemen is megtudtam oldani,hogy mindig friss ebédet egyek.
Munkavállalóként meg különösen nem probléma, van vállalati étterem.De, amikor unom, akkor rendelek pizzát.
Sokan, emiatt ufónak néznek,pedig megtudom magamnak oldani ,hogy mindig frisset egyek ebédre.
Szeretek főzni, hétvégén szoktam is.De, nekem ez szabadidős tevékenység.
Azt nem csinálnám, mint sokan,hogy megfőznek több napra és aszt eszik több napig.Ugyanazt enni mindennap unalmas is, nem teszi élvezetessé az ebédet.
Semmi baj ezzel, de nláunk pl ez úgy működik, hogy akinek nem tetszik, ami van - esetleg, hogy másnapra is maradt -, akkor az szépen eszik, amit akar.
Nem érdekel, én pl biztosan nem fogok minden nap főzőcskézni csak mert valaki finnyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!