Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért számít akkora furcsaságn...

Miért számít akkora furcsaságnak, ha valaki nem eszi meg a másnapos, több napos, újra melegített ételt?

Figyelt kérdés

Én például ilyen vagyok.

Anyám mindig kiakasztott, mert mindenkinek panaszkodtak,hogy "jaj milyen finnyás".

Gyerekkoromban sem ettem meg.Egyszer rám erőltették és kihánytam.

Anyám párszor próbált "átverni" de sikertelenül, egyből megérzem az ételen a hűtős, állott ízt vagy a mikrohullámok által hagyott mellékízt.

Általános iskolás és gimnazista koromban menzás voltam, kaptam friss ebédet mindennap.

Egyetemen is megtudtam oldani,hogy mindig friss ebédet egyek.

Munkavállalóként meg különösen nem probléma, van vállalati étterem.De, amikor unom, akkor rendelek pizzát.

Sokan, emiatt ufónak néznek,pedig megtudom magamnak oldani ,hogy mindig frisset egyek ebédre.

Szeretek főzni, hétvégén szoktam is.De, nekem ez szabadidős tevékenység.

Azt nem csinálnám, mint sokan,hogy megfőznek több napra és aszt eszik több napig.Ugyanazt enni mindennap unalmas is, nem teszi élvezetessé az ebédet.

aug. 19. 10:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
57%
Nekem nem gond ugyanazt az ételt enni 3-4 napig. Ételt nem dobok ki. Persze a frissebb jobb, de a legtöbbször több napra főzök, hogy ne kelljen kínlódni sűrűn.
aug. 20. 11:32
 12/13 anonim ***** válasza:
82%

Semmi baj ezzel, de nláunk pl ez úgy működik, hogy akinek nem tetszik, ami van - esetleg, hogy másnapra is maradt -, akkor az szépen eszik, amit akar.

Nem érdekel, én pl biztosan nem fogok minden nap főzőcskézni csak mert valaki finnyás.

aug. 20. 11:41
 13/13 anonim ***** válasza:
81%
Mert ez valami fóbia lehet nálad, elég durva finnyásság.
aug. 21. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!