Mitől kemény az almáslepényem tésztája?
Figyelt kérdés
Már vagy négyszer próbáltam sütni. Az ízük kiváló, de a tésztájuk nem az igazi. Nem tudom mitl lehetne omlós, puha? Valaki tud segíteni?2009. jan. 7. 00:57
1/5 anonim válasza:
Valoszinu nem teljesen jo a recepted, de nem hasonlitottad ossze meg pl. a mindmegette.hu-n a recepttel? Vagy mas oldalon amit ajanlanak? Mert lehet hogy csak 10 dkg liszt miatt nem teljesen puha.
3/5 anonim válasza:
Kérdezd a nagyit!!!
Ő mindent tudni fog ezzel kapcsolatban!!!
Mindig a nagyi csinálja a legjobb kaját.
4/5 anonim válasza:
És akinek nincs nagyija???
Szerinted akkor miért itt kérdez a kérdező??
Nekem van nagyim,mégis hadititokként kezeli a receptjeit.
5/5 anonim válasza:
Próbáld ki az én lepénytésztámat,nekem mindig omlós lesz.
50 dkg liszt,1 margarin,1cs.sütőpor,fél pohár tejföl,15 dkg cukor,2 tojás sárgája.
Ez a másik egy 1936-os szakácskönyvből való,kipróbáltam,nagyon jó.50 dkg liszt,1 sütőpor,15-20 dkg cukor,2 tojás sárgája,15 dkg zsír,2 dl tejföl.
Én úgy tudom,hogy a tojás fehérje öregíti a tésztát,azóta,ha omlós tésztát szeretnék,kihagyom. edith
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!