Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől kemény az almáslepényem...

Mitől kemény az almáslepényem tésztája?

Figyelt kérdés
Már vagy négyszer próbáltam sütni. Az ízük kiváló, de a tésztájuk nem az igazi. Nem tudom mitl lehetne omlós, puha? Valaki tud segíteni?
2009. jan. 7. 00:57
 1/5 anonim ***** válasza:
34%
Valoszinu nem teljesen jo a recepted, de nem hasonlitottad ossze meg pl. a mindmegette.hu-n a recepttel? Vagy mas oldalon amit ajanlanak? Mert lehet hogy csak 10 dkg liszt miatt nem teljesen puha.
2009. jan. 7. 01:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
31%
Szia!Tegyél bele kevés élesztőt.
2009. jan. 7. 08:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim válasza:
20%

Kérdezd a nagyit!!!

Ő mindent tudni fog ezzel kapcsolatban!!!

Mindig a nagyi csinálja a legjobb kaját.

2009. jan. 7. 21:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
31%

És akinek nincs nagyija???

Szerinted akkor miért itt kérdez a kérdező??

Nekem van nagyim,mégis hadititokként kezeli a receptjeit.

2009. jan. 8. 18:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
82%

Próbáld ki az én lepénytésztámat,nekem mindig omlós lesz.

50 dkg liszt,1 margarin,1cs.sütőpor,fél pohár tejföl,15 dkg cukor,2 tojás sárgája.

Ez a másik egy 1936-os szakácskönyvből való,kipróbáltam,nagyon jó.50 dkg liszt,1 sütőpor,15-20 dkg cukor,2 tojás sárgája,15 dkg zsír,2 dl tejföl.

Én úgy tudom,hogy a tojás fehérje öregíti a tésztát,azóta,ha omlós tésztát szeretnék,kihagyom. edith

2009. jan. 9. 16:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!