Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen lesz a hal, ha csak...

Milyen lesz a hal, ha csak tojásban forgatom meg és úgy sütöm ki?

Figyelt kérdés
Jelenleg szénhidrát csökkentett étrendet folytatunk, így nincs benne se a liszt, se a zsemlemorzsa a mindennapjainkban.

aug. 15. 09:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
29%

Inkább csinálj neki sörtésztát az sokkal jobb

Így tojásban sütve elég gyenge ötlet.

aug. 15. 13:02
 12/24 anonim ***** válasza:
85%

11-es: dehogynem paníroznak halat hagyományos módon, ne írj hülyeségeket!

A sörtészta meg jóval több szénhidrátot tartalmaz, mint a hagyományos panír.

aug. 15. 15:21
 13/24 anonim ***** válasza:
85%
Bocs, nem 11 -es, 8-asnak szólt
aug. 15. 15:22
 14/24 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem emiatt ne görcsölj, az a mennyiségű liszt nem számít... Ha mégis zavar, akkor süsd meg "bunda" nélkül, az is jó tud lenni.
aug. 15. 15:27
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

"dehogynem paníroznak halat hagyományos módon, ne írj hülyeségeket!"

Te írsz hülyeségeket, amiért más veleményére ilyen arroganciával válaszolsz.

Akkor helysbítenem kell. Normális helyen nem paníroznak halat.

Nyilván vannak helyek, ahol nem húzzák le a WC-t sem, csak odapottyantanak, és továbbállnak.

Amikor az észeki tengernél egy helyi közepes kikötöi étteremben megkérdeztem, hogy adott hal panírozott-e (ez jutott eszmbe, mert németül nem tudtam, hogy Mehlierennek hívják a Mehl-böl a lisztben forgatást), majdnem meg is sértödött, hogy hogy feltételezzek ilyet.

Kb. olyan, mintha egy 1. osztályú borozóban megkérdeznéd, hogy szolgálnak-e fel kannás bort, vagy otellót.

aug. 15. 18:45
 16/24 anonim ***** válasza:
92%

15-ös: még mindig te írsz hülyeségeket! Egyszer nézd végig az éttermek ajánlatait, nem csak MO-on, hanem máshol is, a rántott/panírozott hal mindenhol szerepel.

Emellett aki ennyire begyepesedett, hogy csak egyféleképpen elkészítve tud egy alapanyagok elképzelni, annak semmi alapja sincs fözös kérdésekhez írogatni, mert nulla tudása van.

aug. 15. 18:59
 17/24 anonim ***** válasza:
aug. 15. 19:00
 18/24 anonim ***** válasza:

17 Deggendorf túl közel van még, átfújta a szél a rossz levegöt. :)

De legalább tenger mellett van, biztos van hagyományuk.

Egyébként is, bár finom a fish & chips, de az a halételek majdnem legalja. Jóhogy már nem halrudacskákat árulnak.:DDD

"Emellett aki ennyire begyepesedett, hogy csak egyféleképpen elkészítve tud egy alapanyagok elképzelni,"

Aki meg ilyen arrogáns majom, hogy egy vélemény alapján elöítéleteskedik, és személyeskedik, annak semmi alapja, hogy bármibe is beleszóljon.

Egyébként írtam több lehetöséget is korábban, panír nélkül, mivel a kérdezö eleve panír nélküli receptet szeretne, de ez az apróság ne zavarjon.

És mint mondtam, mi lehúzzuk, ti ezekszeint az asztalra helyezitek :)

aug. 15. 19:19
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
A panírozás mindenféle húsnál prolis. Arra van, hogy olcsón jóllakjon a paraszt.
aug. 15. 19:22
 20/24 anonim ***** válasza:

15, 19:

Hát akkor én nem akarok normális helyen élni, és inkább vagyok prolis, mert szeretem a halat panírozva. Meg sokféle más módon is.

Amúgy milyen halról lenne itt szó tulajdonképpen? A végén még kiderül, hogy pangasius, és az összes eltartott ujjal halat-nem-panírozó kifut a világból. :P

aug. 16. 16:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!