Milyen lesz a hal, ha csak tojásban forgatom meg és úgy sütöm ki?
Szarnak nem mondanám, ha van rendesen füszerezve. De hogy marad meg rajta a tojás, ha nincs egy kicsit megforgatva a lisztben?
Egyébként én is arra szavazok, hogy akkor miért nem simán füszeresen roston sütöd meg?
Ha csak tojásba forgatod, az azonnal lejön róla, ahogy az olajba teszed, nincs igazán értelme.
A halat megsütheted simán, tojás nélkül is, vagy ha tagaszkodsz a tojásos bundához, elötte lisztezd be. Egy-két szelethez gyakorlatilag elhanyagolható mennyiségü liszt kell csak, az valószínüleg belefér a CH keretedbe. (1 szelet halhoz maximum1 mokkáskanálnyi liszt böven elég)
Az a kevés liszt amiben megforgatod, szinte semmi CH-t nem tartalmaz. Azt is helyettesítheted teljes kiőrlésű liszttel. Továbbá lehet kapni (vagy csinálni) TK zsemlemorzsát is, ha nem csak paprikás lisztben kisütött halat, hanem rántottat akarsz csinálni.
Mondom úgy, hogy cukros vagyok és 160 g-os CH diétán vagyok
Halat eleve nem panírozunk, az csak a disznóval meg a tehénnel kell.
Paprikáslistbe forgatjuk, vagy sörtésztába. CH diéta mellett az elöbbit választanám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!