Paprikás krumpliba, ha nokedlit főztök, kézzel vagy szaggatóval szaggatjátok a nokedlit? És vízben, külön, vagy egyből az ételben főzitek ki?
Figyelt kérdés
2024. aug. 9. 12:14
21/27 anonim válasza:
A nokedlit nem csurgatjuk kiskanállal. Az a csurgatott tészta, teljesen más. A nokedli tésztája kemény ahhoz, hogy kiskanállal csurgathatnánk.
23/27 anonim válasza:
Kicsit hosszabb lére főzöm a paprikáskrumplit, beleszaggatom kézzel a galuskát és abban főzöm meg.
Mi kis paprikás krumpli levét is keverünk a galuskához, hogy ne legyen kemény, mint a csipetke, van, mikor apróra vágott petrezselymet is.
24/27 anonim válasza:
11-es! A paprikás krumpli tulajdonképen egyfajta “krumpli pörkölt”. 😁
26/27 anonim válasza:
11-es! Az eredeti neve: krumpli paprikás, mint csirke paprikás.
Ugyanaz az eljárás, csak nem hússal, hanem krumplival.
27/27 anonim válasza:
23-as: a vágott petrezselyem ötletedet átveszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!