Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Paprikás krumpliba, ha nokedli...

Paprikás krumpliba, ha nokedlit főztök, kézzel vagy szaggatóval szaggatjátok a nokedlit? És vízben, külön, vagy egyből az ételben főzitek ki?

Figyelt kérdés
2024. aug. 9. 12:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
A nokedlit nem csurgatjuk kiskanállal. Az a csurgatott tészta, teljesen más. A nokedli tésztája kemény ahhoz, hogy kiskanállal csurgathatnánk.
szept. 13. 15:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/27 anonim ***** válasza:
Kézzel. Az az igazi. 😁
jan. 26. 13:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/27 anonim ***** válasza:

Kicsit hosszabb lére főzöm a paprikáskrumplit, beleszaggatom kézzel a galuskát és abban főzöm meg.

Mi kis paprikás krumpli levét is keverünk a galuskához, hogy ne legyen kemény, mint a csipetke, van, mikor apróra vágott petrezselymet is.

jan. 26. 13:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/27 anonim ***** válasza:
11-es! A paprikás krumpli tulajdonképen egyfajta “krumpli pörkölt”. 😁
jan. 26. 13:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 25/27 anonim ***** válasza:

17-es!

A kenyer is tészta!

jan. 26. 13:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 26/27 anonim ***** válasza:

11-es! Az eredeti neve: krumpli paprikás, mint csirke paprikás.

Ugyanaz az eljárás, csak nem hússal, hanem krumplival.

jan. 26. 13:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 27/27 anonim ***** válasza:
23-as: a vágott petrezselyem ötletedet átveszem.
jan. 27. 06:58
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!