Írnátok olyan élelmiszereket/alapanyagokat amelyek sokáig elallnak hűtő nélkül a 20-24 fokos szobában?
Téliszalámi, füstölt kolbász nem romlik.
Zöldség, paradicsom, paprika, gyümölcs, pékáru.
Konzervek. Pl babkonzervbol hagymaval fuszerekkel valami zsiradekkal finom kremet tudsz csinalni. Egy konzervbol 2 embernek egy etkezes.
Zoldseg ugyanigy.
Rizs, teszta, zab, szaraz huvelyes, tonhal, szardinia, majkrem, hame pastetomok, kenyer, olajos magok, granola, muzli, keksz, cukor, liszt, mez, sutopor, vanilias cujor, eleszto, bulgur, koles, hajdina, arpagyongy, tapiokagyongy, so, kemenyito
Egy használt hűtő pár ezer forint,egy hónapig nem is akartok főzni?Ami sokáig eláll nyilván füstölt termékek,sonka.kolbász,szalámi.
Készétel ebben a melegben max fasírt, rántott szelet de határeset.
Vagy vesztek jó sok konzervet,rendeltek házhoz kaját.
A lencse eláll sokáig azon a hőmérsékleten..De a kész lencsefőzelék már nem.Mert ugye abba kell tejföl is.
Száraz tészta;spagetti,kuszkusz,tarhonya.stb.Rizs,köles,árpagyöngy,kukoricadara..Aztán ezek valamelyikére mehetne fejenként egy-egy paradicsomos halkonzerv és némi párolt zöldség.Vagy valamilyen zöldségkonzerv,borsó,kukorica..stb.Én legalábbis simán ellennék ilyesmiken egy hónapig.(Mondjuk némi sajt is jó volna rá.Az ugye kiesik mert annak kell a hűtés.De az nélkül is jó.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!