Hagyományos, zománcozott edényben szerettek inkább főzni, vagy alumínium edényben?
Figyelt kérdés
júl. 28. 10:47
11/11 anonim válasza:
#10: Így már más. Használom mind a kétfélét. Ahol nincs odakozmálás-veszély ott a zománcosakat használom, ahol igen ott a rozsdamentes acélt, mert az enyéim szendvicstalpasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!