Csont nélküli karajt sütőzacskóban hogy készítitek?
Figyelt kérdés
2024. júl. 20. 07:47
1/2 anonim 



válasza:





Ahogyan zacskó nélkül,de egy egy-két órával sütés előtt fűszerezd,sózd be mert ízetlen les.Mehet mellé rozmaring, kakukkfű fokhagyma és 160 Celsius fokin elég sütni.
2/2 anonim 



válasza:





Mostanában rákaptam a folyékony fűszerpácokra, összekevered a kisebb darabokra vágott husit vele pár órával sütés előtt aztán ahogy kell. 170-180C-ra szoktam úgy 70 percig (megszurkálva persze a zacsit), utána felvágom a tetejét és még úgy 15 perc, hogy piruljon, meg is locsolgatom a saját szaftjával. Legutóbb ilyennel csináltam, fincsi lett:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!