Kelly sütőzacskóhoz kell étolajat adni a húshoz?
Ügye nem lesz ebből is Airfly?
A receptet kellene tudni, meg azt is, milyen hús. Ha önmagában is szaftos, akkor nem feltétlenül. De lehet, hogy egy kevéssel jó megkenni, esetleg egy kanálka vizet is adni hozzá. A fűszerezés is még az elején szokott megtörténni.
Ha pl bőrös sertést vagy csirkét sütsz ahhoz nem kell,sül ki belőle elég zsiradék.
Szárazabb húsokhoz nem árt.
1: :-D :-D
Kérdező! Milyen húsról van szó?
Én még a baconbe göngyölt pulykamell esetén is megkenem kívülről egy pici olívaolajjal. Nem csak a kiszáradás ellen kell, jó ízt is ad a zsiradék/olaj...
Nem mertem a mikróban, viszont a sütőben meg félóránál (200°c) azt vettem észre a comb alja kissé még rózsaszín ezért megfordítottam de mivel ugye le kell kötni a zacskó száját nem bajlódtam a kikötözéssél és a husok egyesével megfordításával ezért az egész zacskót ovatosan megfordítottam a husokkal együtt csak ugye így a lyukak alulra kerültek és minden zsír és szaft ugyan úgy kifolyt és a tepsire ragadt mint zacskó nélkül :") Mi értelme így ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!