Mi a véleményetek Machine Gun Kelly-ről?
Punk vagyok, több fajta zenét is hallgatok. Nagyon szeretem a punkot, pop-punkot, rockot, metalt és ezeknek az alfajait is.
És gondolom most azon gondolkodsz, hogy hogyan jön mind ehhez MGK.
Nos, hát igazából érdekel az emberek véleménye a zenéjéről :D
Én egyáltalán nem vagyok fanja, sőt, ha tehetem akkor távol maradok tőle és a munkásságátől, viszont, van egy pár száma, amit szivesen meghallgatok, és szerintem egészen okésak.
Lehetőleg a válaszokat normálisan adjátok meg, kifejtve (mivel nem akarok 10+ olyan kommentet olvasni, hogy 'mgk sz*r és a zenéje is az' magyarázat nélkül)!
Köszönöm!
Par eve azt mondta, hogy nagyobb rapper mint eminem.
Erre eminem válaszolt
MGK erre mar nem tudott valaszolni, pedig eleg sok elo adasban rakerdeztek mikor fog jonnu a következő diss de az elmaradt mar es eleg kinos volt neki mert mindig ez volt a tema amikor meghivtak valahova. Kb ennyi. Amugy eminem eleg szepen elkuldi a picsbe.
Előző vagyok. Nem látszik machine gun Kelly ben az ami pl blink-182 sum 41 mxpx st sbt bandákban hogy azért csinálja mert szereti. Csak ahllotta u pop punk most jó átnyergelek arra ez nagy képmutatás a sok ilyen ember miatt higult fel és ment tönkre a pop punk kultúra a sok lanygyi vackokkal
Régi pop punk
Mostani......izé pop punk [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!