Túl vastag a kovászolni való uborka?
A vékonyat is vastagat is ugy teszem el hogy
- két vegét levagod
- hosszantin bevágod de nem vegig
- elforditod az ubit 90 fokkal es merolegesen az elozo hosszanti vagasra a masik oldalrol megint hosszantin bevágod é smegint nem vegig
- igy egyben marad az ubi, nem esik szet csikokra de a vagasi feluleten fel tudja venni az izeket
Es ugy ted duvegbe
Az a rossz hírem, hogy teljesen uborka függő a dolog. Nekem van, hogy a kisebb uborka is elposhad és rossz lesz és van, hogy a nagyobb méretű is nagyon finom lesz és nem lesz puha.
Persze én is úgy szoktam, mint az első válaszoló.
Nem kell keztévagni csak bevágni mind a két végén kb háromnegyedig miután levágták a két végét.
Gyerekkoromban azért utaltam a kovászos uborkát mert az öregek már a nagyon magvas uborkát kovaszolták.
A kérdés inkább az, hogy hogyan eszed a kovászos uborkát?
Ha szendvicsbe, hamburgerbe akkor karikázd.
Ha inkább csak valami mellé, és villára szúrod, akkor akkora darabokat, amiket még át tudsz szúrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!