Hát beletetted szerintem baja nem lesz. Különösen ha mielőtt kisütöd, hagyod ázni a tojásos tejben egy fél órát
A krokett viszont sokszor zsíros, lehet kalóriára nem lesz diétás. Kolbászt, szalonnát már nem tennék mellé.
Érdekes párosítás,száradni a krokett nem szokott.
Ha gondolod csináld
5, gondom másod, harmadnapos már és kiszáradt
De természetesen lehetházilag is vacakolni vele, csak nem biztos, hogy szép lesz de biztosan drágább.
Fél óra és 600Ft költség 5 adag.
A burgonyát megmossuk, meghámozzuk, héjában, sós vízben puhára főzzük. Amikor megfőtt, leszűrjük, meghámozzuk, forrón átpasszírozzuk. Amikor hideg, belekeverjük a tojássárgájákat, megsózzuk, hozzáadjuk a frissen őrölt borsot és a szerecsendiót, végül jól összegyúrjuk.
Az 5 cm hosszú, 2 cm átmérőjű alakra formált kroketteket panírozzuk a lisztben, a tojásfehérjében és a zsemlemorzsában, majd forró olajban kisütjük.
Hát a frittõz mennyiség kókuszolajból picit húzós, ha tulajdonképpen megpróbálhatod.
Ha egészségeset akarok, akkor már inkább airfryerben próbálnám meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!