Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A kicsit régebbi, száraz...

A kicsit régebbi, száraz krokett jó rántottába?

Figyelt kérdés

júl. 6. 09:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Hát beletetted szerintem baja nem lesz. Különösen ha mielőtt kisütöd, hagyod ázni a tojásos tejben egy fél órát


A krokett viszont sokszor zsíros, lehet kalóriára nem lesz diétás. Kolbászt, szalonnát már nem tennék mellé.

júl. 6. 09:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
Siman. A spanyoloknak van krumplis tojasetele.
júl. 6. 11:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
krokett, rántottába...?
júl. 6. 11:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:

Érdekes párosítás,száradni a krokett nem szokott.

Ha gondolod csináld

júl. 6. 12:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
Mi az a "száraz krokett", Én csak mirelitben ismerek burgonya krokettet.
júl. 11. 09:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:

5, gondom másod, harmadnapos már és kiszáradt



De természetesen lehetházilag is vacakolni vele, csak nem biztos, hogy szép lesz de biztosan drágább.

júl. 11. 16:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:

Fél óra és 600Ft költség 5 adag.


A burgonyát megmossuk, meghámozzuk, héjában, sós vízben puhára főzzük. Amikor megfőtt, leszűrjük, meghámozzuk, forrón átpasszírozzuk. Amikor hideg, belekeverjük a tojássárgájákat, megsózzuk, hozzáadjuk a frissen őrölt borsot és a szerecsendiót, végül jól összegyúrjuk.

Az 5 cm hosszú, 2 cm átmérőjű alakra formált kroketteket panírozzuk a lisztben, a tojásfehérjében és a zsemlemorzsában, majd forró olajban kisütjük.

júl. 12. 02:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 A kérdező kommentje:
Kókuszolajban jó?
júl. 12. 02:03
 9/12 anonim ***** válasza:

Hát a frittõz mennyiség kókuszolajból picit húzós, ha tulajdonképpen megpróbálhatod.


Ha egészségeset akarok, akkor már inkább airfryerben próbálnám meg.

júl. 12. 17:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
A kókuszolaj nem pont erre való. Én a fritőzömet egy evőkanál étolajjal használom.
júl. 13. 00:21
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!