Muszáj a kuktát a minimum jelig tölteni?
BerlingerHaus 6 literes TURBO Kuktám van. Nagyon szeretem de ha csak kb 1 - 1,5 kg húsból szeretnék főzni benne pörköltet, akkor árányaiban nagyon sok vizet kell tennem ahhoz a kuktába, hogy a minimum jelig legyen a szint.
Nyilván utána el szoktam főzni a felesleget, de ezzel is csak az időm megy el, holott a cél az lenne, hogy hamarabb készen legyek.
Mi történik ha nem töltöm jelig? Leég vagy csak nem lesz elegendő a nyomás benne és nem készül el az étel rövid idő alatt?
Igen, szoktam. Mindent is lefagyasztok. Kicsi gyerekeink vannak és a legkevesebb időből van nálunk.
A másik dilemma az edény, hogy mibe fagyasszam. Ikeas műanyag ételtároló kb 3- max 4 kör után kuka. Tiszta nyomott lesz pedig nem mikróban olvasztom ki...
De gondolom a drágábbakkal is hasonló lenne a helyzet.
"A másik dilemma az edény, hogy mibe fagyasszam."
Mi a legtöbb dolgot egyszerű bolti zacsiba fagyasztjuk, amibe pld. a zsömléket, gyümölcsöket szoktuk tenni. A célra tökéletes, helytakarékos, olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!