1 kg krumpli 7 före kásának elég ebédre?
Figyelt kérdés
2010. okt. 30. 22:37
1/13 anonim válasza:
pürének? kizárt 20 dkg-ot számolj fejenként a nyers krumpliból hámozva, ha nőkről beszélünk, férfiaknak 25-30 dkg
2/13 A kérdező kommentje:
Akkor max 2.5 kg??? Férfiak 4-en lesznek
2010. okt. 30. 22:53
3/13 A kérdező kommentje:
Vagy 2 kg ??
2010. okt. 30. 22:54
4/13 anonim válasza:
Kell annyi, ciki lenne, ha nem lenne elég a kaja.
5/13 A kérdező kommentje:
Ok.Köszi.Akkor 2,5 kg :-)
2010. okt. 30. 22:56
6/13 anonim válasza:
A két és félre mondtam, hogy kell. Hogy okozhat egy fél kiló krumpli ekkora problémát? Ha még húsra kérdeznéd!
7/13 anonim válasza:
Püré vagy kása? Nem mindegy. A kása szerintem laktatóbb, így lehet, hogy elég. Bár a 7 fő kicsit sok.
8/13 anonim válasza:
Ültő helyemben egyedül megeszek egy kiló krumplit...:D
9/13 anonim válasza:
simán megeszek egyedül majdnem 1 kg krumplipürét meg természetesen hozzá húst abból se kis mennyiséget xD
Szerintem 2,5 kg elég mert abból azért elég sok kijön de ha marad az nem baj mondjuk ha én mennék vagy hozzám hasonló bélpoklos akkor elég kevés lenne a 2,5 kiló xD
10/13 anonim válasza:
A kásába tudtommal kell liszt is, így sokkal laktatóbb és tartalmasabb lesz. Ezt köretnek szánod hús mellé, vagy magában? Ha csak magában, akkor zsíron piríts egy kis vöröshagymát, esetleg szalonnát is ha van, és ezzel locsold meg a tetejét. Amúgy, ha bizonytalan vagy inkább 1,5-2 kiló krumpliból főzd, hámozás után, úgy is kevesebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!