Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért érezni a másnapos...

Miért érezni a másnapos húsleves sósabbnak mint a most megfőttet?

Figyelt kérdés
Hogyan kerül a lébe só? Vagy az nem is só (NaCl) hanem valami más átalakulás (szokták mondani összeérik a leves másnapra) miatt érezni sósabbnak mégha nem is lesz benne több só?

jún. 15. 16:36
 1/2 anonim ***** válasza:
78%
Párolog el a levéből míg forróból hidegre hűl, akár egy centit is szoktam látni apadni mire meghűl.
jún. 15. 16:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom én pont fordítva tapasztaltam, a levesben lévő cucc kicsit átveszi a sót és a lé nem lesz már annyira sós.
jún. 15. 18:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!