Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hol a legolcsóbb a táblás...

Hol a legolcsóbb a táblás étcsoki?

Figyelt kérdés

Az 50-52 százalékosakra gondolok. Lidl, aldi saját márkat szoktam, 249 vsgx 299 vplt mindig. Mostmár 349 meg 399. Gondoltam bevásárolok mielőtt drágul a kakaóbab miatt, de ezek szerint elkéstem?

Auchan sajatmarkas 440 felett van es csak 47 szzaalek. Pennyset nem szeretem, inkább ég mint olvad és borításhoz túl sűrű marad.

Ti holvesztek milyet?

Megéri a callebaut? 2.5 kg 12000 ft szóval 480/100gr. Van sokkal jobb a riquetnél meg a fin carrénál?

(Nálam havi szinten fogy egy kilo)

jún. 15. 07:28
 1/3 A kérdező kommentje:
Egyes válaszoló, jelentelek. Ha nem látnád a témakört (sütés, főzés) és nem tudnád hogy barátoknak készített süteményekhez kell, akkor sem jogosít fel semmi erre a stílusra.
jún. 15. 08:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Már ennyi körül vannak, néha akciós. Ausztriában, meg Szlovákiában egy kicsit olcsóbb, ha ott akciós, akkor érdemes többet venni.
jún. 15. 10:27
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A Pennyben lehet kapni ezt a 200 grammos táblát.

[link]

Nekem ez jó.Olvad rendesen.Nem vettem észre,hogy megégne..De ha esetleg erre írtad,hogy nem szereted,akkor passz.

jún. 15. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!