Régen a hadseregnél milyen ételek voltak?
Figyelt kérdés
Halottam, hogy nagyon rossz volt minden és érdekes ételek voltak. Volt például gyíkhús. Elég borzasztó rágondolni. A gyíkot milyen módon készítették el és milyen ízű a gyíknak a húsa?máj. 18. 19:04
1/19 anonim válasza:
A gyíkhús beceneve volt a húskonzervnek.
Szerintem nem igaz, hogy rossz volt minden.
2/19 A kérdező kommentje:
De az a húskonzerv gyíkból volt
máj. 18. 19:07
4/19 anonim válasza:
#2: Persze, hogyne. A babaolajat meg babákból préselik ki, mint az köztudott.
5/19 anonim válasza:
Nagyjából megegyezett az üzemi étkeztetéssel, volt ahol jobb, máshol meg rosszabb volt.
6/19 anonim válasza:
Kérdező:
Régen lehet megették a gyíkot meg patkányt is mert éhínség volt.
De hogy konzervbe rendesen gyárilag gyík húst gyártsanak azt kétlem...
7/19 anonim válasza:
Sorkatonaságnál egész jó volt az üzemi konyha. A tea meg a kávé kifejezetten finom volt. Fű alatt pedig bármit beszerezhettél. Általánosságban elmondható hogy nem a hadsereg étkeztetésén szoktak spórolni.
9/19 anonim válasza:
Petőfi leves. A Minek nevezzelek vers alapján, mert mindent bele tettek a levesbe ami épp a konyhán volt
10/19 Mad Max2 válasza:
Hízokúra volt.... Magyaros menza kaja. A gyíkhús konzerv a vagdalthúskonzerv. Ma is kapható hasonló csak ma már van íze is😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!