Mi lesz a hétvégi ebéd nálatok?
Szombaton sütőzacskóban sült oldalas mézes-mustáros páccal (bolti, nem én csinálom), mellé krumplipüré.
Vasárnap pesztós húsgolyók paradicsommártásban, spagettivel. Még sose csináltam ilyet, szóval nem tudom milyen.
Szombaton: Tárkonyos csirkeragu leves + Nem tudom a nevét, de csinálok egy ilyen egyszerűbb pörkölt alapot amibe teszek csirkemellet és gombát, majd a legvégén, mikor már elkészülne akkor tejszínes habarást. Nokedli lesz mellé a köret plusz savanyú uborka.
Ez szerintem 2 napra simán ki fog tartani.
Hétfőn pedig ami még most kivételesen a hétvége része, megcsinálom a hétre való kaját is.
Ebédre: Kínai zöldséges tészta (Káposzta, répa, Brokkoli lesz benne)
Vacsorára pedig: Basmati rizs, párolt brokkoli, főt tojás és házi fasírt amit olaj nélkül sütök meg.
Általában 2-3 napra előre elkészítem és kiadagolom.
Holnapra raclette, mert nem szeretném, ha ránk romlana (nemrég bontottam fel), vagy hot-dog, még kitaláljuk.
Vasárnapra tacco.
Hétfőn még kérdéses. Grillezni tervezünk, de sajnos esélyes az eső és erős szél, úgyhogy legrosszabb esetben a sütőben sütöm meg a dolgokat - vagy készítek csevapot krumplival a grillezést meg elnapoljuk egyik estére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!