Honnan lehet megtudni hogy a sertés különböző részeit mire lehet felhasználni?
Figyelt kérdés
úgyértem hogy rántotthúst, pörköltet a sertés melyik részéből lehet csinálni?máj. 13. 19:26
1/4 anonim válasza:
Rántott húst karajból, tarjából, combból vagy szűzpecsenyéből, pörköltet lapockából vagy combból, esetleg dagadóból. A comb egyébként elég száraz tud lenni. A Horváth Ilona szakácskönyv fent van a neten, úgy emlékszem, abban benne vannak a különböző húsok.
3/4 anonim válasza:
Majdnem mindenből lehet majdnem mindent csinálni, legfeljebb nem annyira megszokott vegy ideális. Karajt is daráltattam már le fasírtnak, hamburgernek, spagettihez, a hentessrác szinte pánikrohamot kapott, hogy ez szentségtörés, 4-szer visszakérdezett, hogy de én tényleg karajt akarok daráltatni vele?
4/4 anonim válasza:
Egy klasszikus szakácskönyvben minden benne van. (Pl. Horvát Ilona, F.Nagy Angéla) De a neten is van sok infó. Vagy itt a GYK-n is szívesen segítünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!