Hogy lehet a csirkemellből sütés/főzés előtt a vért eltávolítani? Bárhol veszem a húst mindig van benne hajszálreses véres rész. Mit lehet ezzel kezdeni ha nem akarok vért enni?
Figyelt kérdés
máj. 13. 14:59
3/9 anonim válasza:
Vagy kivágod, vagy olyan helyen veszed, ahol nem véres. Sok csirkegyárban nem folyatják ki rendesen a levágott csirkék vérét.
4/9 anonim válasza:
Nem tudom hol veszed, nekem sose véres
5/9 A kérdező kommentje:
Bárhol veszem, lidl, aldi, cba, auchan, előre cso.agolt, csemegepult ... de annyira sok az apró véres rész, hogy ha kivágom, legalább a felét ki is dobom. Nem éri meg megvenni :( 1 éve nem ennyire rossz a helyzet. Próbáltam áztatni is, nem sokat használ sajnos
máj. 13. 17:12
6/9 anonim válasza:
Viccen kívül nekem a növényi alapú étkezés megoldotta a válogatósságom, korábban én is rengeteget szenvedtem mert nagyon finnyás voltam a húsokkal, végül arra jutottam ennyi macerát egyszerűen nem ér az egész.
Persze ki is vagdoshatod.
9/9 anonim válasza:
Ritkán szoktam ilyet találni de simán csak kivágod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!