Nyers hal(keszeg) meddig áll el a hűtőben?
Figyelt kérdés
Dél körül lett feldoglozva és holnap délelőtt lenne mrgsütve.
Szóval durván 24 órát el áll?
Be lett sózva.
#Hal hűtése
máj. 11. 15:27
1/7 anonim válasza:
Igen,egy napnál tovább nem hagynám A hal gyorsan romlik de így hűtőben ok
2/7 anonim válasza:
1-2 nap. Takard le. (folpackkal a legjobb)
3/7 A kérdező kommentje:
Be lett sózva tányéron, és folpackkal persze bevan tekerve mert átvenné a hűtő szagot.
máj. 11. 17:24
4/7 anonim válasza:
Nyers hal (keszeg) általában 1-2 napig áll el a hűtőben, ha jól le van csomagolva. Fontos, hogy azért ne hagyjuk túl sokáig a hűtőben, mert gyorsan megromlik és veszélyes lehet fogyasztani. Ha nem szeretnénk azonnal elkészíteni, érdemes mielőbb megfagyasztani. A fagyasztott hal jóval hosszabb ideig eltartható.
5/7 A kérdező kommentje:
4# Igen tudom csak mivel tegnap fogtam és dolgoztam fel és ma sütöm. Azért már nem akartam fagyasztani, hogy ma meg olvasszam ki.
máj. 12. 09:20
6/7 anonim válasza:
Persze. Egy-két napot hidegben simán elvan. Én is ma sütöttem meg annak egy részét, amit tegnap vettem. Addig én is a hűtőben tartottam. Egy nap miatt nem fagyasztottam le.
7/7 A kérdező kommentje:
6# Köszi a választ.
aug. 8. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!