Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fagyasztóból elővett, kiolvadt...

Fagyasztóból elővett, kiolvadt nyers húst hány napig lehet hűtőben tárolni, majd elkészíteni?

Figyelt kérdés
Disznóhúsról van szó!
2020. júl. 23. 13:15
 1/8 anonim ***** válasza:
78%

Hivatalosan legkésbb másnap el kellene készíteni, mert a felolvasztott hús sokkal könnyebben romlik, mint a friss.

Ha elkészítetted, attól kezdve viszont nincs különbség, a kész kaját ugyanannyi ideig lehet tárolni, mint a nem fagyasztottból készületet.

2020. júl. 23. 13:20
 2/8 anonim ***** válasza:
67%
Ha hűtőben olvasztottad ki, akkor 2 napig.
2020. júl. 23. 14:00
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

kérdező: én egy napnál tovább nem tartanám.

#2 a fagyasztás nem fertőtlenít, egy csomó kórokozó túléli sajnos. azt nem tudom honnan vetted hogy darált húst nem ajánlatos fagyasztani, én ilyet még nem hallottam. de ha van valami forrásod erre, azt szívesen megnézném.

2020. júl. 23. 14:41
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
Hogyne... annyira fertőtlenít a -18 celsius, hogy a vírusminrmtákat -70 celsiuson tárolják
2020. júl. 23. 15:10
 5/8 anonim ***** válasza:
91%

Én is a max. 2 napot mondom, annál több időnél még nem tároltam.

Előfordul az, hogy a fagyóból felteszünk egy adag húst a normálba, ott másnapra kienged, de csak a rákövetkező napon érkezünk sütni/főzni. Ennyit kibír.

2020. júl. 23. 15:26
 6/8 A kérdező kommentje:

Vasárnap olvasztottam ki, nem a hűtőben, de csak a felét használtam fel. De végül kidobtam, igaz szaga nem volt de elbizonytalanítottatok😅

Egyébként nem darált hús volt.

2020. júl. 23. 22:03
 7/8 anonim ***** válasza:
59%
Vasárnap és szobahőmérsékleten olvasztottad ki?? Ma csütörtök van, már rég megromlott😳
2020. júl. 23. 23:35
 8/8 anonim válasza:
0%
Bármeddig, nem megy az sehová. Max megromlik, de úgy is elkészítheted, csak nem higénikus.
2020. júl. 29. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!