Hogyan kell elkésziteni azt a palacsintát, amit Bea csinált a Vacsoracsatában?
ezt a receptet készítette Bea:
Hideg túrógombóc pirított mandula köntösben
Hozzávalók:
• házi túró 0,6 kg
• egész citrom 2 db
• cukor 52 dkg
• vaníliás cukor 4 dkg
• csipet só
• hidegen keverős pudingpor 1 csomag (vaníliás)
• mandula 20 dkg
• friss eper (ha nincs, fagyasztott is megfelelő) 0,5 kg
Túrógombóc: Az áttört túrót, a cukor egy részét, a vaníliás pudingport, a vaníliás cukrot, a csipet sót, a citrom reszelt héját és levét alaposan összekeverjük, majd hűtőben pihentetjük.
A mandulát száraz serpenyőben barnára pirítjuk.
Az epret 2 dl vízben és 40 dkg cukorban szétfőzzük. Majd pépesítjük és szűrjük.
Ha az epertükrünk is kihűlt a túróból gombócokat formázunk, megforgatjuk a mandulában.
Ez oké, ez nekem is megvan.
De én konkrétan a palacsinta receptre lennék kiváncsi.
Mert azt nem irták le.
De azért köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!