Bébipolipot meddig kell főzni?
Nem én voltam a 3-as, de itt ez a jelentgetősdi kicsit túlzás. Na meg ezért nem szedik le a modik a választ, mert nevetséges. A válaszból nem derül ki egyértelműen, hogy troll, vagy valamilyen szabályzatot szegne
általa az illető, hisz lehet úgy tudja 1 órán keresztül kell főzni. Vagy, hogy értelmetlen lenne? Ezt elég nehéz megítélni annak aki nem jártas a főzésben, pláne bébipolipok főzésében. Így nem tudom mi értelme jelenteni, de egészségére a kérdezőnek, ha jól esik neki.
Van itt valaki, aki az ilyen kérdésekre be szokta írni, hogy Google. Eddig nem értettem, hogyha nem tud segíteni, minek válaszol. De most azért valahol kezdem megérteni.
Simán beírtam a keresőbe, hogy bébipolip elkészítése, és kidobta -többek között- ezt a két receptet.
Az elsőben fél órát pácolják, és 5 percig sütik.
A másodikban 40 perc-1 órát főzik paradicsommártásban. A második recept szerint az 5 perces sütés miatt gumiszerű lesz. De a második receptben nincs előtte pácolva.
Szóval tulajdonképpen mindenki jól írta, amit írt, gondolom a saját tapasztalata, illetve az általa használt recept alapján.
Ezért nem kellene jelentgetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!