Tejszínhab helyett tojásfehérjét verem ki akkor mi van?
Figyelt kérdés
Receptbe fordítva van. Mindegy. Baj lehet belőle?
Mi a különbség a kettő közzött? Hisz ugyanúgy néz ki.
máj. 4. 10:00
1/6 anonim válasza:
Az egyik ehető nyersen, a másik nem.
Azon kívül a zsírtartalom. Teljesen máshogy viselkednek
2/6 anonim válasza:
Azért egy tiramisu-ba is nyersen kerül a tojásfehérje.
Ízben,állagban teljesen más.
Tejszínhab sűrűbb,masszívabb de ha finom úgy is sütemény akkor semmi gond.
3/6 anonim válasza:
Nem a kettő nem ugyanaz. Ha van tejszinhabod akkor azt verd fel.
4/6 anonim válasza:
Mondjuk egyrészt a kiverni és a felverni nem ugyanaz, masreszt meg egyértelműen nem ugyanaz a tejszinhab es a tojásfehérje... Hogy baj lesz e belőle, azt a recept ismerete nélkül nem lehet tudni.
5/6 anonim válasza:
1-es: "Az egyik ehető nyersen, a másik nem."
Elárulom, mindkettö ugyannyira ehetö nyersen
6/6 anonim válasza:
hogyne lenne ehető, sok sütemeny tetejére nyers fehérje megy felverve. apósom édességnek meg sárgáját keveri ki cukorral és azt eszi. tényleg finom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!