Hogy készíted az almakompótot?
Figyelt kérdés
máj. 4. 08:33
1/3 anonim válasza:
Semosom al almát, kivágom a csumát és a sérült részeket. Kis darabokra vágom, olyan kockacukor méretűre.
Egy mély jénai aljára 1-2 db fahéjrudat, és vagy 10 szem szegfűszeget teszek, ráborítom a darabolt almát, cukrot eén csak keveset szórok rá, és vizet , hogy ellepje.
Főzöm, és ha megpuhult az alma, felöntöm csurig, majd forralom.
Ja eleve puhæbb az alma, akkor inkább rögtön csurig öntöm.
És màr lehet is kanalwzni!
2/3 anonim válasza:
Legegyszerűbben a tisztított darabolt almát felteszem a gázra őrölt fahéj,cukor és citromlé társaságában.
Forrás után pár perccel el is zárom ha kihűlt ehető.
3/3 anonim válasza:
Én először felforralom a vizet a fűszerekkel ( fahéj, szemes bors), közben megpucolom az almát, és ha hozzáadtam és újra felforrt, még néhány percig főzöm. Ha van, citromkarikát is teszek hozzá, vagy vékonyan lehámozott citromhéjat. Cukrot módjával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!