Kenyérsütőgép használatánál nem lesz olyan kemény a kenyér héja,mint a bolti?
Nem tudim mit használnak a többiek, de nekem ött oldala kemény.
Ga ram hallgatsz, nem veszel. Tízből kilenc csak porfogó lesz. Egyetlen előnye, hogy tudod, miből készül a kenyered. De helyigényes, lesz benne egy vagy két nagy lyuk (a lapátok miatt), és mindent pontosan betartasz, mégus egyszer beesik a közepe, máskor úgy felemelkedik, hogy szétterül az üst szélén, és ki sem tudos szedni stb.
Több trükkje van ennek, amit idővel ki lehet tapasztalni, de buktatókat rejthetnek maguk a gépek is. Tönkremegy a sütőforma csapágyazása például, elszakad belül a meghajtószíj stb.
Amikor már van az embernek hibás sütőformája is tartalékban, azt fel lehet használni olyan módon, hogy a jó formában dagasztunk, utána átdobjuk a cuccot a lapát és tengely nélküli formába például, melyen a lyukat is is lezártuk, ahol a tengely volt.
Amellett ki kell tapasztalni a sütést, összetevőket, alkalmas programokat.
Felső plexitetőre (betekintő ablak) alufóliát rakni, ami visszaveri a hősugarakat a kenyér tetejére, ezáltal (is) a horpadás elkerülhető. Számít az egyenletes hőmérséklet, lent és fent.
A végtermék, ha nem is lesz a bolti megszokott, de el lehet jutni olyan szintre, ami vállalható, vagy a boltinál is jobban kedvelhető.
A recept stabilitásához instant élesztő javallott, digitális mérleg, pontos adagolás, így kihozható állandó minőség is.
Nem.
Nekünk tefal van, soha semmi probléma nem volt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!