Sütőgépben időnként behorpad a kenyér teteje. Mi az oka?
Figyelt kérdés
Kb. két éve, heti rendszerességgel sütöm az 1 kg-os kenyeret megszokott programmal, azonos összetételben. Változó a kenyér árnyalata, időnként horpadt a teteje. A minőség jó, de a jelenség bosszantó.2023. máj. 27. 10:28
2/7 anonim válasza:
A liszt minösége nem mindig egyforma, ezért lesz vagy túl puha vagy túl kemény a tészta.
3/7 A kérdező kommentje:
1/2 - azonos a folyadék mennyisége, mint a többi összetevő is.
2/2 - elképzelhető.
2023. máj. 29. 08:24
4/7 anonim válasza:
Nem jó a kelesztés és légbuborék alakul ki a tésztában.
5/7 A kérdező kommentje:
4/4 - a gépi program, benne a kelesztés változatlan. Az összetevők azonosak mennyiségben is. Mitől lenne változó a kelesztés minősége?
2023. máj. 30. 15:32
6/7 anonim válasza:
Attól, hogy nem mesterséges alapanyagokról beszélünk, ezért változik a tészta minősége. Alapból ezek a tésztasütőgépek nem alkalmasak arra, hogy minőséget adjanak. Fogadd el így.
7/7 A kérdező kommentje:
6/6 - az alapanyag minőségi változásai okozhatják a problémát, ui. a gép időnként igen jól produkál.
Köszönöm a válaszokat és a segítő készséget!
2023. máj. 31. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!