Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mennyi munkadíjat kérnétek el?

Mennyi munkadíjat kérnétek el?

Figyelt kérdés

Megkértek, hogy süssek esküvőre 100db diós sárgabarack lekváros kosárkat, természetesen nem ingyen.

Úgy egyeztünk meg, hogy én mindent megveszek hozzá, blokkot megtartva a végén össze adom, hogy mi mennyibe került és erre rá számolok még valamennyi "munkadíjat is".

Szerintetek mennyi munkadíj lenne a reális?

Párom kollégája kért meg, nem vagyok cukrász vagy ilyesmi, csak szeretek sütni, és szívesen elkészítem ☺️

ápr. 26. 10:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a választ!

Valóban soknak találta az anyagkoltséget is, úgyhogy abban maradtunk, hogy Ő vesz hozzá minden alapanyagot amire szükség van!

És én csak a munkadíjat kérem így el.

15000.-ra gondoltam.

ápr. 27. 10:12
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért, Ő olcsóbban kapja meg ugyanazt a boltban...?
ápr. 27. 10:14
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nos, megkapja olcsóbban, mert olcsóbb hozzávalókat fog vasarolni. Az alap ugye linzer, ahhoz vaj kell -margarint fog venni. A dió felé dejó lesz és minosegi sárgabarack lekvár helyett valami minimális gyümölcs tartalmú lekvar utánzat -kb q fele lesz annak, mint ami a minőségi termékekkel lenne
ápr. 27. 10:18
 14/15 A kérdező kommentje:

Hála istennek nem, erről nincs szó.

Otthon neki van igazi darált dió úgyhogy azt még vennie sem kell, tojást se..mert tyúkjai vannak..

És külön ki emelte, hogy minőségi alapanyagokból készüljön, és ezt tartotta akkor is mikor azt mondta Ő vásárol be.

Nem értem én sem a logikát...de mindegy, így legalább erre nem lehet panasz.:D

ápr. 27. 10:29
 15/15 anonim ***** válasza:

99%-ban elküldenek majd a picsbe, mert "ők azt hitték, hogy...".

Azért kértek meg téged, mert azt remélik, negyedáron elkészíted.

Én amúgy a hozzávalók költségén túl beleszámolnám a munkadíjat is, mert akárhogy nézem, 100 kosárka elkészítési ideje nem 20 perc, inkább 3-4 óra.

Tudom, mi karácsonyra ilyen mennyiségben sütjük és ketten nem végzünk vele 2 órán belül.

ápr. 27. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!