Igen áztatni kell , legalább is én így szoktam , kicsit sütöm letakarva kis vízzel majd takarás nélkül.
2024. ápr. 24. 17:40
Hasznos számodra ez a válasz?
2/15 anonim válasza:
Hát én nem áztattom ki főzés előtt.Minek?Úgy is a vízbe kerül a só egy része főzés közben.A főzőlevéből meg lehet mondjuk levest csinálni..
Sütni nem szoktam húsvéti sonkát.Ott esetleg indokolt.De a főzésnél szerintem felesleges áztatni.
2024. ápr. 24. 18:00
Hasznos számodra ez a válasz?
3/15 anonim válasza:
Ha rendes parasztsonka, akkor először legalább egy éjszakát áztatni kell, hogy a fölösleges só kijöjjön belöle, illetve hogy a rostok visszapuhuljanak, kötözött sonka esetében nem szükséges.
Sütőben, először fedő alatt kb 150 fokon kevés vízzel kell párolni, amíg megpuhul - ez kb annyiszor 1 óra, ahány kg a sonka. Amikor megpuhult (a beleszúrt villáról lecsúszik a saját súlyától), akkor fedő nélkül erösebb (180-220 fok sütőtől függően) kb fél órát sütni, amíg szépen megpirul
2024. ápr. 24. 18:50
Hasznos számodra ez a válasz?
4/15 anonim válasza:
Áztatni kell de helyedben főzés után sütnék rajta.
Nagyon száraz lesz csak sütve.
2024. ápr. 25. 08:15
Hasznos számodra ez a válasz?
5/15 anonim válasza:
Nem lehet sütni.
2024. ápr. 26. 07:49
Hasznos számodra ez a válasz?
6/15 anonim válasza:
5-ös: dehogynem lehet, csak legfeljebb te vagy túl béna hozzá
2024. ápr. 26. 08:12
Hasznos számodra ez a válasz?
7/15 anonim válasza:
NEM lehet sütni.
2024. ápr. 26. 08:35
Hasznos számodra ez a válasz?
8/15 anonim válasza:
Ha NEKED NEM megy, akkor VELED van baj, egy normálisan fözni tudó emnbernek nem túl nehéz!
2024. ápr. 26. 11:00
Hasznos számodra ez a válasz?
9/15 anonim válasza:
Nem lehet sütőben sütni, főzni kwll.
2024. máj. 6. 08:38
Hasznos számodra ez a válasz?
10/15 anonim válasza:
9-es: miért nem fogod már fel, hogy hülyeséget írsz, legalább ötször törölték a válaszodat, mert értelmetlen, de neked muszáj újra meg újra kiírni. SOk ostoba ember írogat ezen az oldalon, de te még közöttük is kiemelkedöen buta vagy
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!