Nagyon elrontom a linzer tésztáját, ha egy egész tojást rakok bele?
Figyelt kérdés
Minden receptben csak a sárgáját írják. Ha én a fehérjét is belerakom, esetleg még egy kis plusz lisztet, akkor rossz lesz a végeredmény?ápr. 11. 13:01
2/9 anonim válasza:
A linzerbe nem kell tojás. 3:2:1 arányban: liszt, vaj, porcukor.
3/9 anonim válasza:
Dehogyis rontod el,jó lesz úgy is nyugi.
4/9 anonim válasza:
Én nem raknám bele. Elnedvesíti, nem lesz annyira porhanyós. Nem lesz rossz de nem is szuperjó.
Inkább másnap tedd a rántottádhoz azt a plusz feherjét ami marad
5/9 anonim válasza:
Ha egész tojást akarsz használni, akkor csak arra figyelj, ,hogy az 2-3 tojássárgájának felel meg. De egyébként ha kihagyod, akkor is tökéletes lesz, sokszor még jobb is.
6/9 anonim válasza:
4-es: te minden nap eszel rántottát? Vagy miböl gondolod, hogy a kérdezö igen?
7/9 anonim válasza:
Holnap épp ehetne és akkor elfogy a fehérje. De le is fagyaszthatja vagy lekenheti vele a pogacsa tetejet. Inkabb orulnel hogy adtam otletet...
Paraszt. Csak belekotni tudsz
8/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem kell bele tojás, ahogy a 2 is írta, az eredeti linzer csak liszt, cukor és vaj. A fehérje hozzáadásával túl sok lesz a nedvesség, nem lesz jó a tészta
9/9 anonim válasza:
Eredetileg nem kell bele tojás. Miért nem ilyen receptet használsz inkább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!