Miért marad nyers a mátrai borzas?
Figyelt kérdés
Karajból csinálom, ugye krumpli bunda barnára sütöm olajban. Plusz még be is szoktam sütőbe rakni egy 10 percre hogy biztos átsüljön de érzem rajta azt a nyers krumplitócsni ízt meg mintha nyers volna a hús. Lenne valami tippetek?ápr. 10. 19:44
1/6 anonim válasza:
Kisebb hőfokon, jóval lassabban kell sütni.
3/6 anonim válasza:
Túl vastag a hús. Vagy ha nincs klopfolva akkor osszehuzza magat es vastagabb lesz
4/6 anonim válasza:
Ahogy írtad nyilván átsült szerintem sok a liszt.
5/6 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy 160 fokos az olaj, és hosszabb ideig sütöm.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat!
ápr. 12. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!