Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szalagos fánk kelesztéskor...

Szalagos fánk kelesztéskor hogyan biztosítjátok a tésztának a meleget?

Figyelt kérdés

márc. 30. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A szobahömérséklet (20 fok) böven elég meleg
márc. 30. 20:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Szobahőn megkel. Lehet kocsit hosszabb mint kelesztőkamrában.



Amúgy ha gyorsítani akarod akkor a kikapcsolt sütőbe egy dorralt vizes labos es a letakart teszta. A goz bemelegiti, a sutoajto benntartja a ht

márc. 30. 21:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Enyhén bemelegítem a sütőt, majd elzárom. Oda beteszem a tálat, amiben a tészta kel. Csak kicsit legyen melegebb, mint a szobahőmérséklet.
márc. 31. 07:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
53%
Felrakom az elszívó tetejére,ott melegebb van.
márc. 31. 08:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim válasza:
Beviszem a szobába a konvektor mellé, letakarom egy tiszta konyharuhával, majd egy vastag pléddel is megkínálom. Egy óra múlva már szinte kidagad a tálból.
ápr. 2. 19:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!