Milyen joghurtot használjak?
Figyelt kérdés
Szóval egy kapros 'öntetet' szeretnék elkészíteni amit a gyros-ra szoktak rakni. Találtam receptet, de foggalmam sincs milyen joghurtot használjak:D. Szerintetek?2010. okt. 26. 14:43
1/4 anonim válasza:
szia! bármelyik gyártó sima natúr joghurtját.jobban jársz a nagypoharas kiszerelésűvel.
2/4 anonim válasza:
Olyan joghurtot vegyél, a minek az összetevői között nincs tejpor! És mielőtt elkészíted az öntetet, két-három órát csöpögtesd le, úgy krémesebb lesz!
3/4 anonim válasza:
Apró megjegyzés... gyrosra nem kapros öntetet raknak, hanem tzatzikit. (Asszem, így írják, de nem biztos.)
Fele joghurt, fele tejföl, belereszelve pár gerezd fokhagyma, ízlés szerint, van, aki tesz bele reszelt kígyóuborkát is. (És van, aki tisztán joghurtból csinálja, én úgy nem szeretem.)
4/4 anonim válasza:
Én tisztán, lecsöpögtetett joghurtból csinálom. Kígyóuborka, fokhagyma, balzsamecet, mentalevél és egy pici olívaolaj van benne.
Jól írtad a nevét. :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!