Mi lehet az oka, hogy nem dagad meg a pogácsa tésztája? Lehet még utána vmit tenni h jó legyen?
Figyelt kérdés
2009. jan. 4. 21:16
1/3 anonim válasza:
Kovászt (tejben megfuttatott élesztőt) tettél bele?
2/3 A kérdező kommentje:
igen.szerencsére jó lett,csak kicsit tovább kellett várnom.
2009. jan. 4. 23:21
3/3 anonim válasza:
Szia!Ha hűvös van a konyhában,elősegítheted a kelesztést kb.40-50 fokos sütőben.
Maszatka,a pék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!