Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi lehet az oka, hogy nem...

Mi lehet az oka, hogy nem dagad meg a pogácsa tésztája? Lehet még utána vmit tenni h jó legyen?

Figyelt kérdés
2009. jan. 4. 21:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kovászt (tejben megfuttatott élesztőt) tettél bele?
2009. jan. 4. 21:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
igen.szerencsére jó lett,csak kicsit tovább kellett várnom.
2009. jan. 4. 23:21
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Ha hűvös van a konyhában,elősegítheted a kelesztést kb.40-50 fokos sütőben.


Maszatka,a pék

2009. jan. 6. 00:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!