Mókushúst ettetek már?
Figyelt kérdés
Milyen ize van?
Miként volt elkészítve és hol ettétek?
márc. 20. 21:59
1/13 anonim válasza:
Azt még nem, de ürgét már igen. Az enyhén édeskés volt, kicsit a macskára hasonlított. Parázson nyársra húzva sütöttük.
2/13 anonim válasza:
Borzhúst kóstoltam sütve. Elég rágós volt, kicsit vadas ízvilággal.
Még mielőtt valaki állatkínzással vádolna egy ismerősöm ütötte el véletlenül az úttesten.
3/13 anonim válasza:
Nem de valószínűleg elég rágós inas lehet mert izmos állat minimális zsirmennyiséggel.
4/13 anonim válasza:
Mokus, urge..ciganyok vagytok? Azok esznek minden szrt. Meg sunt is.
5/13 anonim válasza:
Raadasul vedett allat. Mekkora kretennek kell lenni hogy megegyetek oket?
6/13 anonim válasza:
Nem, és nem is akarok, és a négyesnek igaza van.
7/13 anonim válasza:
Még soha, de ehető, vadászható is lehet egyes helyeken
8/13 anonim válasza:
Én próbáltam, de mindig kiugrott a kezemből. Durva, hogy sülten is milyen leven a kis fickó.
9/13 anonim válasza:
Cicahusz, kacahusz, kutahusz, patkanyhusz, urgehusz, mokuszhusz :)
10/13 anonim válasza:
Nyúléra hasonlíthat. Szegényvilágban azt eszik az ember, ami akad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!