Honnan kell alaplét szedni?
Figyelt kérdés
Több receptben is fel van tüntetve.márc. 14. 20:04
1/8 A nagy Levin válasza:
3/8 anonim válasza:
Csinálhatsz te magad is. Zöldségekből kifőtt lé, húsalaplé.
De sok embernek nincs hirtelen több liternyi raktáron. Leveskockával, delikáttal lehet helyettesíteni. Sosem rontottam még el ételt csak amiatt, mert nem volt alaplé.
4/8 anonim válasza:
A többség leveskockát használ, de amúgy kb mintha főznél egy sima hús vagy zöldséglevest és annak a levét használod.
5/8 Noren1989 válasza:
Illetve egy időben létezett Magginàl alaplé sűrítmény is, kb 1-1,5decis térfogattal.
Véleményem szerint klasszisokkal jobb volt, mint a leveskocka. Cserébe mocsokdràga volt 🤔
6/8 anonim válasza:
Nagyobb hiperekben szokott lenni dobozos. De nyilván finomabb, ha magad csinálod.
7/8 anonim válasza:
Zöldség héjakat ne dobd ki főzd meg és fagyaszd le. Egyébként én nem szoktam ezzel foglalkozni, hogy kell-e alaplé vagy sem. Eddig nem panaszkodott senki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!