Szalvétagombócnál nem baj hogy folpakba teszem a gombócat és úgy teszem forrásban lévő vízbe, biztos nem egészségtelen, így bírja a hőt a folpak?
Figyelt kérdés
2024. márc. 8. 18:28
1/6 anonim válasza:
Én mindig folpackba tekerem, utána még alufóliába is. Bírja a hőt, nem olvadt meg. Hogy egészségtelen-e, azt nem tudom, remélem nem, finom lett.
2/6 anonim válasza:
Mi az a szalvetagomboc? Az valami kaja, vagy papirt esztek?
4/6 anonim válasza:
Egy zsemlegombóc féle, csak nem gombócban főzzük ki, hanem eredetileg textil szalvétába rakták, rudat formáztak belőle, így merítették forrásban levő vízbe. Aztán szeletelték az ételhez.
5/6 anonim válasza:
Mindíg így csinálom, jó lesz nyugi.Alufólia alá be is menne a víz plusz megszínezi a gombócot.
6/6 anonim válasza:
Én nem szoktan müanyagot használni, ugyan nem olvad meg, de ettöl még nem egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!