Miért let ilyen a rakott krumplim?
Figyelt kérdés
a tetején apró zöld folotok lettek sütés után mintha be lenne penészedve, de minden alapanyag friss volt, lehet hogy afokhagyma lett zöld?2010. okt. 25. 14:45
1/7 anonim válasza:
Igen, a fokhagyma hő hatására nálam is bezöldül néha. Az összefüggésekre még nem sikerült rájönnöm.
3/7 anonim válasza:
a tojásnak adok egy pontot, legalábbis én mindíg erre fogom :)
nekem valamikor főzés után is zöldesnek tűnik
4/7 anonim válasza:
Fokhagyma. Ámbár én kéknek láttam, mikor sajtszószos tésztát főztem. A tejfölös tejszínben főztem a fokhagymát, és mikor kész lett a cucc, akkor megkékült-zöldült. Nem volt benne tojás.
5/7 A kérdező kommentje:
szerintemmeg nem atojás, mert azon van még egy plusz réteg krumpli meg a tejföl, és nekem a tejfölön voltak zöldes foltok. a tejfölbe raktam foghagymát meg reszelt sajtot szortam a tetejére.
2010. okt. 25. 15:03
6/7 anonim válasza:
Ez a fokhagyma!Mivel én jó sokat teszek a tejfölbe,mindig "bezöldül".Az ételnek semmi baja,ez csak esztétikailag lehet zavaró.
7/7 anonim válasza:
Karikára vágott krumplit szoktam párolni zepter edényben, és azon is megzöldül a fokhagyma. Izben nem ront rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!