Tejföl nélkül almáspite?
Figyelt kérdés
A recepten van tejföl, de itthon nincs. Mivel lehetne pótolni?
7 dkg- ot ír a recept.
#almás pite #Tejföl nélkül
febr. 24. 14:21
2/20 anonim válasza:
Joghurt,vagy némi tej hogy ne legyen száraz a tesztája
4/20 anonim válasza:
Másik recept. Omlós tésztat készits. 300 liszt elmorzsolni 200 aprora vagott hideg vajjal, 100 porcukor, 1 tojas sargaja. Elmorzsolni es roviden addig gyurni amig osszeall. Utana huto 30-60 percre. Utana lehet nyujtani.
5/20 anonim válasza:
Tej, tejszín, joghurt - de lehet akár sima víz is. Alapvetően a tejföl azért kell, hogy össze álljon a tészta. Nyilván ízt is ad neki, így a víz a legutolsó opció, de azzal is működik.
6/20 anonim válasza:
3-as/6-os: a TE receptedbe nem kell tejföl, másik receptbe meg kell.
Az ilyen "kinyilatkoztatásokkal" az a baj, hogy egyrészt nem igazak, másrészt meg igen nagyképü dolognak tünnek
7/20 anonim válasza:
6!
A tiedbe nem kell. Az övébe igen -az enyémbe is
8/20 anonim válasza:
Én már raktam bele yoghurtot, és picivel több cukrot mert savanyú. Talán pici tejjel lehet próbálkozni.
9/20 anonim válasza:
Édesjóistenem, ezen összeveszni, az én receptemben is van a tésztában 1kanál tejföl. Yoghurt vagy tej lehet helyette.
10/20 anonim válasza:
Érdekes ha valami azt mondja nem kell bele azt lepontozzak de ha valaki azt mondja kell bele azt fel? Ez mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!