Miért drágult meg ennyire az éttermekből való rendelés? Illetve miért romlott az ételfutár cégek minősége?
Itt vidéken megyeszékhelyen pár éve még viszonylag hasonló áron lehetett rendelni, illetve ugyanazt megfőzni (mondjuk megrendelni volt +500 forint) mint megfőzni ugyanazt, és akkor az ember azt mondta, hogy oké, akkor többször rendelek, mert kevesebb vele a macera.
Most egy sima főétel is 3500-4000 forint az összes helyen ahonnan rendelni lehet, amire már azt mondom, hogy sokkal drágább mint főzni, és ha csak nem borul fel teljesen a napom akkor mindig főzök, mert teljes anyagi csőd lenne rendelni folyamatosan.
Amik még viszonylag tartják az árukat az az e-food, teletál stb, de ott meg sokkal kisebb adagok és sokkal íztelenebb és rosszabb minőségű fogásokat szolgálnak fel.
Rájöttek hogy a sok lusta disznó megveszi ennyiért is, szóval nincs okuk kevesebbért adni. Én néha csak lesek amikor a fiatal huszonéves kolléganők heti 30e ftokat képesek elnyomni a kaja rendelős oldalakon aztán sima rántott dolgokat esznek krumplival meg szar mekis kaját...
Okok, néha az embernek belefér de józan paraszti ésszel nézve durva pénzeket kérnek el ló...sz semmi kis kajakert.
jaja, mert az okosak tescos májkrémet meg a rudas párizsit esznek, mint az köztudott
már megint kilyukadunk oda, hogy a csóró prolik az élet nyertesei, ugye...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!