Sütés-főzésnél mikor használunk 12%-os joghurtot és mikor a 20%-osat? Pl. most rakott krumplit készülök sütni.
Figyelt kérdés
febr. 17. 09:30
11/19 anonim válasza:
Én csak tejfölt rakok rá, úgy is finom.
Mindig 12 %-os tejfölt veszek, azt szoktam meg.
12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy időt szántatok rám.
71F vagyok és mivel magamra maradtam most tanulok főzni.
febr. 17. 13:30
13/19 anonim válasza:
Egyébként valaki készíti görög joghurttal, én nem mertem kipróbálni.
14/19 anonim válasza:
Egyébként teljesen lényegtelen, a 20%-osnak több íze van. A Finomföl sem annyira jó hozzá. Diétámmal kapcsolatban sem foglalkoztam a zsírral és nem volt jelentősége.
35/F
15/19 anonim válasza:
Ajánlom a 400g -os görög joghurtot,én tejföl helyett azt használom, nagyon finom és olcsóbb is,mint a tejföl
16/19 A kérdező kommentje:
Eredetileg tényleg tejfölt akartam írni, de eltévesztettem. Most, hogy többen írtátok a görög joghurtot belelkesedtem és kipróbálom.
febr. 24. 13:50
17/19 A kérdező kommentje:
Időközben csináltam egy adagot 12%-os tejföllel, de az nem lett az igazi. Olyan morzsalékos lett és sok vizet eresztett.
febr. 24. 14:00
18/19 anonim válasza:
Azóta mertem kipróbálni görög joghurttal és rohadt-jó!! :3
19/19 anonim válasza:
Illetve én sajtos-virslis formát készítek, középre is kerül sajt, általában különbözik a tetejétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!