Ha sütésnél margarin helyett vajat használunk az nagy baj?
Figyelt kérdés
2014. nov. 2. 15:15
1/3 anonim válasza:
Nemhogy nem baj, inkább fordítva a baj, ha valaki vaj helyett margarint használ. Sokkal finomabb lesz tőle (lehet, hogy kicsivel kevesebb is elég, mert a margarinnak több a víztartalma), és a tudomány pillanatnyi állása szerint egészségesebb is.
2/3 anonim válasza:
Ahogy az első írja :) A margarin tele van transzzsírokkal és telített zsírokkal, amik ártanak a szív-és érrendszernek, keringésnek, koleszterinszintnek.
Ezzel szemben a vaj többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmaz, amik viszont pont, hogy csökkentik a koleszterinszintet. EMellett szintén kiemelten fontos omega 6 és 3 zsírsavakat is tartalmaz.
3/3 anonim válasza:
Ez kitalált kérdés, mindenki tudja, hogy a vaj sokkal jobb ízű, és egészségesebb. mint a margarin.
Miért lenne baj, ha margarin helyett vajat használsz ??
Sütéshez, főzéshez is jobb a margarinnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!