Torta vajkrémjéhez (buttercream) használhatok sütőmargarint?
Figyelt kérdés
A receptek, amiket eddig néztem, nem tértek ki rá, hogy specifikusan milyen féle vaj kellene, én pedig nem igazán vagyok jártas a vajakban:Dfebr. 8. 10:42
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
23 szavazat
2/6 anonim válasza:
Ha olyasmi a recept hogy vaj + porcukor + vaniliaaroma tdhat se tejszin se masvarpone se fozott alap akkor rende svajat hasznalj kulonben nem lesz finom. Szo szerint az izenek 80bszazalekat a vaj vagy a margarin adja.
(Bar szerintem ezek a vajas cukros kremes sehogy se finomak de ez egyeni izles kerdese)
Ha olyan a recept hogy pl tejbol meg pudingbol fozol egy kremet, azt kihutod es azt habositod ki vajjal akkor mehet a margarin. Hivatalosan vaj kellene de nagyon keves ember erezne ki belole hogy nem rendes vajbol van mert nem dominal annyira
5/6 anonim válasza:
Technikailag: igen
Jó íze is lesz: nem
Sajnos sok cukrászda használ, mert olcsóbb. De érezni, sokat ront a minőségén.
Már nem azért, de inkább sütizek ritkábban, de akkor rendes alapanyagokból.
6/6 anonim válasza:
Nem szeretem sütikben a margarint. Sok cukrászdait is ezért nem eszek meg. Én bizony érzem, még kis mennyiségben is ha ezzel készítettek egy sütit. Én mindenképpen vajat használnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!