Működhet, hogy ha a kovászt úgymond "sima élesztőként" használom?
Nem fog működni. A kovásznak idő kell hogy kelesszen.
Tehat ha csak eleszto helyett haszbalod akkor minden keletlen és tömör lesz. Inkább vegyél élesztőt
A hajtogatott tésztában az élesztőt nem kell felfuttatni, hanem csak a elmorzsolni a száraz összetevők közé
A kérdés több sebből vérzik. Jó lenne tudni, mit szeretnél készíteni, milyen recept alapján.
A hajtogatott tészta nem kelesztett, az élesztőt nem kell felfuttatni. Olyan receptet kellene keresned, ami kovászos. Fentebb linkeltem egyet. A hajtogatást elspórolni nem lehet. Ha nincs időd, másik recept.
De miért nincs idő rá? Olyan gyorsan el kellene készülnöd? Aktív tevékenységben max 2-3 perccel több, mint a nem hajtogatott. Amíg a tészta pihen, tudsz mást csinálni.
A kovásszalbdolgozni... Maga ZEN...l
Szal esélytelen!
Nem fog működni élesztőként.
Viszont elég jó kenyeret lehet sütni úgy is hogy elfelejted a szigorú időbeksztást. Nem baj ha az elso hajtogatas 30 perc utan van de a masodik csak 1.5 ora mulva mert ugy jon ki
Sot, talon belul is lehet hajtogatni, nem kell kivenni ezzel csomo takaritasi idot megsporolva. Begyurod, varsz, talon belul hajtogatod, megint varsz stb.
Ha mar sutottel kenyeret akkor fogod latni az allagat a vegso kelesztesnel hogy mikor van kesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!